مدرسه علمیه فاطمیه نقده

سامانه وبلاگ مدارس علمیه
  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

گراميداشت دهه فجر

21 بهمن 1395 توسط سعیدی

مراسمی به مناسبت ايام مبارك دهه فجر باحضور طلاب واساتید در مدرسه علمیه فاطمیه(س) برگزارشد.

این مراسم با تلاوتی چنداز کلام الله مجیدتوسط خديجه بابازاده پايه اول آغاز شد

دراين مراسم سخنراني توسط حجت الاسلام والمسلمين اصغري نماينده ولايت فقيه در سپاه ايراد شد كه ايشان در اين كه هركاري ما انجام مي دهيم به اراده خداوند متعال است و زمين ارث براي بندگان صالح است و اين نظام به رهبري عالم ديني به حكومت رسيد به خاطر اين كه خداوند متعال  آن را اراده كرده بود  و هيچ يك از دشمنان امتظار پيروزي اين نظام را نداشتندولي چون خواست خداوند بود اين حكومت برپاشد

ایشان درادامه افزود : اين انقلاب سه ركن دارد:ركن اول:دين و شريعت،ركن دوم:وحدت كلمه،ركن سوم:رهبري و هدايت. وظيفه ما مبلغين در اين اركان مابين امام و امت است،باتوجه به اين كه نظام،نظام اسلاميست،پس ما واسطه بين امام و امت هستيم و همچنين بايد بيانات رهبري را براي مردم تبيين كنيم و بگوييم كه دشمن مي خواهد ما از صدور انقلاب دست برداريم.

ايشان اظهار داشت:برجام يكي از راه هاي نفوذي دشمن به اين انقلاب بود و سعي داشتند جاهاي امنيتي ما را شناسايي كنند تا به راحتي جلوي اين انقلاب را كه همچنان پايدار است،بگيرند و دشمن مي خواهد آن روحيه استكبارستيزي ما را ضعيف كند تا بتواند بر اين انقلاب پيروز شود و دوباره نظامي كه همه خواسته هاي آن ها ر ا انجام بدهدبرسركار بياورد.

در ادامه این مراسم شعري توسط مهديه ستاره پايه اول به مناسبت بزرگداشت اين ايام قرائت شد.

دراين مراسم سرود انقلابي توسط گروه سرودپايه اول همخواني شد.

این مراسم  با دادن جوایزی  به برترها ی مسابقه ای که گذاشته شده بودوخواندن دعای فرج و پذیرایی خاتمه یافت.

 

 نظر دهید »

مراسم افتتاحییه مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها

04 مهر 1395 توسط سعیدی

مراسم افتتاحییه مدرسه علمیه فاطمیه (س) نقده در بیست وهفت شهریورماه مصادف با ولادت امام هادی(ع)وعیدغدیر برگزار شد
در این مراسم موسس حوزه علمیه ،جمعی از نمایندگان مدیریت استانی ،بعضی از مسئولان شهر، طلاب و دانش آموختگان به همراه خانواده خود حضور داشتند .

این مراسم با تلاوتی آیاتی چند از کلام الله مجید توسط یکی از طلبه ها آغاز شد.
دلنوشته ای توسط طلبه جدیدالورود درباره انگیزه خود نسبت حضورخود در حوزه علمیه با بیان اینکه من باعشق وعلاقه این مکتب را انتخاب کرده ام و این مکتب یکی ازجاهایی است که ما را به سرمنزل کمال معرفت می رساندو می دانم که بهترین راه رسیدن به ظهور آقا ولیعصر وسرباز واقعی آن حضرت شدن,حضور در حوزه علمیه و تحصیل در این مکان مقدس می باشد تا زهرایی زندگی کنیم.
در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمدحیدریزاد موسس حوزه علمیه و امام جمعه سطح شهر ضمن خیرمقدم گویی به مهمانان گرامی سخنرانی در زمینه کارکردهای حوزه علمیه و این که این مکتب منتسب به بانوی دوعالم حضرت فاطمه(س) می باشد و این مکتب برای بقای اسلام و تبیین معارف بلند اسلام می باشد,بیان داشت.
ایشان افزود:امام زمان(عج)برای مبارزه با این فکرهای غلط و فرقه های باطل قیام خواهد کرد و آنها را از بین خواهد بردو این حوزه های علمیه که رسالت آن امام همام را در زمان غیبت برعهده دارد باید با تبلیغ فرهنگ وباورهای اصیل اسلامی ظهور آن امام همام را فراهم نمایند.
بعد از سخنرانی، شعری توسط یکی از طلاب در مدح امام هادی(ع) قرائت شد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین راحلی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان در مورد ارزش وجودی انسان که خداوند فرموده است:وتبارک الله احسن الخالقین؛وتمام شرافت انسان به واسطه علم انسان است و اگر انسان آن چه می گوید عمل کند همان موجود ارزشمند یعنی خلیفه الله می باشدوخواهران طلبه باید به خاطرهای نقش های فراوانی من جمله مادری،همسری فعال تر در زمینه تبلیغ نسبت به برادران باشند.زیرا که زنان در عرصه های مختلف فرهنگی تاثیرگذارترند.
ایشان در ادامه افزود:حوزه های علمیه بایدپژوهش محور باشند وباید از همان ابتدای تحصیل با روش پژوهش آشنا شوند چرا که اگر در زمینه پژوهش موفق باشند تبلیغ موفقیت آمیزی هم خواهند داشت.
در ادامه مراسم شیرین سعیدی مدیر مدرسه علمیه از مهمانهای مدیریت استانی و هیات امنا تشکر کردند وگزارشی در مورد فعالیت های مدرسه علمیه وتعداد فارغ التحصیلان و مبلغین و همچنین طلاب در حال تحصیل آماری را ارائه دادند و در زمینه ازدیاد نسل شیعه به اینکه براساس فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش نسل این مدرسه علمیه هم در تائید سخن ایشان به فرزندآوری اقدام کرده و تسهیلاتی من جمله ایجاد مهد برای آرامش خاطر مادران طلبه فراهم کرده است.
مولودی خوانی توسط یکی از مداحان سطح شهر در زمینه ولادت باسعادت امام هادی (ع) وعیدسعید غدیرخم خوانده شد.

درادامه برنامه جوایزی به ممتازین آموزشی ومبلغین مدرسه علمیه فاطمیه(س) اهدا شد , وهمچنین جوایزنقدی توسط مدیریت استانی به اساتید خواهر این مدرسه اهدا شد.
این برنامه با خواندن دعای فرج و پذیرایی خاتمه یافت.

 

 نظر دهید »

نشست دفاع مقدس در مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها

04 مهر 1395 توسط سعیدی

نشست به مناسبت هفته دفاع مقدس باحضورجمعی از طلاب واساتید در مدرسه علمیه فاطمیه(س) شهرستان نقده برگزارشد



حجت الاسلام والمسلمین اصغری نماینده ولی فقیه در سپاه،با اشاره بر این که منطقه نقده یکی از مناطق جنگی و دارای قریب هفتصد شهید و جانبازان بسیارمی باشد که شجاعانه وتا آخرین نفس در مقابل دشمن مقابله کرده و هنوز که هنوز است یکی از مناطق محروم به حساب می آید.
ایشان در ادامه افزودند:امروز هم باید به دفاع از ولایت فقیه پرداخت و همچون مالک اشتر آن زمان بی چون چرا از امام علی علیه السلام حتی در آن لحظه حساس که مقابله با معاویه ایستاده بود و کم مانده بود او را بدرک واصل نماید به خاطر فرمان رهبری یعنی امام علی علیه السلام از جنگ با معاویه برگشت بدون هیچ گونه اعتراض کردنی ،ماهم به فرمایشات رهبری لبیک بگوییم و با تمام قوا در مقابل دشمنان داخلی وخارجی بایستیم.
ایشان اظهار داشت :امروز هم باید مسئولان کشور ما گوش به فرمان رهبری و ولایت فقیه بدهند که فرمودند اقتصاد مقاومتی نه آن که از خود دشمن بخواهیم با طرح هایی همچون برجام وامثالهم به ما کمک کنند،بلکه خودکفا باشیم وبا تولید داخلی و فروش تولیدات داخلی در مقابل تحریم های دشمن ایستاده که اگر این کار را بکینم هیچ وقت دشمن بر ما ظفر نخواهد یافت.

 

 نظر دهید »

اردو

06 تیر 1395 توسط سعیدی

اردوی تفریحی-تربیتی یک روزه باحضور جمعی از طلاب و اساتید هیات امنا ,و موسس محترم سرتیب بولاغی یکی ازمناظردیدنی اطراف شهرستان نقده
شیرین سعیدی مدیر مدرسه علمیه فاطمیه (س) شهرستان نقده اظهار کرد:این اردو برای ایجاد ارتباط صمیمی بین همه طلاب پایه ها و همکاری روز افزون آنها با یکدیگر و آشنایی بامناطق دیدنی این شهرستان انجام شد.

ازبرنامه های این اردو خواندن نمازجماعت ،تشویق طلاب برای حضور فعال در این اردو وهمچنین پیاده روی و کوهنوردی بود.

 نظر دهید »

نشست اخلاقي

06 تیر 1395 توسط سعیدی

نشست اخلاقی باحضور جمعی از طلاب ،اساتیدومسئولان درمدرسه علمیه فاطمیه(س)شهرستان نقده برگزارشد .

 

حجت الاسلام والمسلمین بهجتی استادحوزه قم و رابط ستاد اطلاعات کشور در زمینه ¬ی امنیت آفرینی روحانیت برای جامعه گفت:اساس ریشه ی تبلیغ روحانیت در فکر انسان هاست چرا که تمام مضامین اسلام برای تربیت فکر انسان هاست اگر فکر انسان درست باشد خود به خود به دین گرایش پیدا می کند ونیازی به اجبار نیست و فکر موجب عمل است و انسان اگر عملی را انجام می دهد نتیجه و فرایند فکر او می باشد ولذا باید روحانیت برای تربیت افکار صحیح در جامعه بکوشد چرا که همین افکار صحیح موجب امنیت در جامعه می شود چرا که افکار صحیح و درست اسلامی اگر آنطور که دستو ر داده شده است تربیت شود خودزاینده جامعه اسلامی ایده آل خواهد شد.

ایشان در ادامه افزود:دستورات اسلامی چه در اصول دین و چه در فروع دین همه دارای مضامین بسیار والایست که با ژرف اندیشی در عمق والای آنها به این نتیجه خواهیم رسد که خالق به مخلوق خود آگاهی کامل دارد و هرآنچه برای او لازم است در این اصول وفروع دین نهفته است،مثلا از فروع دین تولی است یعنی دوست داشتن اولیای خدا و دوست داشتن دوستان خدا یعنی آنچه برای خود می پسندی برای دوستان هم آن را بپسند و آنچه را که برای خود زشت میداری برای دوستان هم زشت پندار و اگر انسان به این تولی درست عمل کند در آن صورت روابط تنظیم می یابد و نظم در معاشرت ها و روابط اجتماعی ایجاد می شود،چرا که در این حالت انسانی به انسان دیگر ظلم نمی کند حق او را ناحق نمی کند چون دوست ندارد کسی براو ظلم کند و یا حقش را ناحق کندبنابراین حتی این تولی هم که یکی از واژه های فروع دین است دارای موعظه های بسیار برای شنیدن وعمل کردن می باشد که با عمل کردن به تک تک اصول و فروع دین تنظیم روابط انسانی ایجاد خواهدشد.

 نظر دهید »

نشست

06 تیر 1395 توسط سعیدی

نشست  مشاوره ای-بهداشتی باحضور طلاب واساتید مدرسه علمیه فاطمیه(س) نقده برگزارشد


زهرامحمدی  کارآموز طب اسلامی   گفت: انواع مزاج های متفاوتی  در افراد وجود دارد مثل مزاج سوداوی،بلغمی که آب وهوای متفاوت  مناطق براین مزاج ها می تواند تاثیر داشته باشد که  راه های اصلی درمان آن  به وسیله  تغذیه مناسب  می باشد.

ایشان اظهار داشت:  وسایل آرایشی وادکلن ها  که مواد تشکیل دهنده  آنها  جنین وآب دهن سگ  می باشدوبه مرور زمان تاثیرات منفی در روی پوست می گذارد و ادکلن ها که در آنها الکل  استفاده شده است تاثیر منفی بر مغز می گذارد.


ایشان در ادامه افزود:بهترین ساعت خواب از ساعت 10 به بعد می باشد که بدن خون سازیش ازاین ساعت به بعد کم می شود و سحرخیزی موجب خونسازی بیشتر در بدن انسان می شودوهمچنین مشغول شدن کودکانمان به بازی های رایانه ای و موبایل موجب زیادشدن سوداوی مغز و تاثیر آن درایجاد جنون و افسردگی وانواع سرطان های مغزی می شود.

 نظر دهید »

نشست علمی- پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش با موضوع: بایسته ها، کارکردها و موانع پیشرفت کار گروهی

29 آذر 1394 توسط سعیدی

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تحقق بخشیدن به(( کار گروهی)) مدرسه فاطمیه نقده نشستی علمی- پژوهشی، با عنوان: بایسته ها، کارکردها و موانع پیشرفت کارگروهی، برگزار نمود.

شیرین سعیدی، مدیریت محترم مدرسه، ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش، بیان داشتند: ما طلاب باید از توانایی های خود استفاده کنیم و هم گام با امر” آموزش” در زمینه ی تحقیق و پژوهش نیز، به تولید و خلق آثار با محتوای اسلامی و جذاب اقدام نمائیم. و جهت تحقق این مهم کار گروهی باطبع می تواند مفید فایده بیشتر باشد.

وی در ادامه به بایسته هایی که برای هر کار گروهی لازم است، اشاره کردند که از جمله آنها: بصیرت و تدبر، صبر و استقامت، نظم در امور تحقیق، عهد کاری و… می باشد. و بیان کردند: زمانی کار گروهی ثمر می دهد که برای هر گروه مدیر و رهبری تعریف شود؛ چرا که رهبر محور و ستون وحدت است.

وی بیان کردند: هر کار گروهی در جهت مسیر خود با موانعی هم برخورد می کند، کافیست در این زمینه هوشیار باشیم و سعی در برطرف آن موانع باشیم. که مهمترین مانعی که در این راستا بیان شده، از جهت اخلاقی می باشد، از آن جمله: بی اعتمادی نسبت به دیگر اعضاء، عدم تعهد، اهداف جمعی را نادیده گرفتن و… می باشد.

سعیدی در آخر مباحث اعلام داشتند: پاسخ و لبیک گفتن به هفته پژوهش بهتر است از سوی ما طلاب باشد. و باید سعی کنیم با تکیه به معارف حقه اسلام، آثار متقنی، تولید و به جامعه، عرضه نماییم؛ از آن جهت که وظیفه اصلی ما” تبلیغ” است و تبلیغ حاصل نمی شود، مگر در سایه تحقیق.

 نظر دهید »

نشست علمی- پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش با موضوع: بایسته ها، کارکردها و موانع پیشرفت کار گروهی

29 آذر 1394 توسط سعیدی

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و تحقق بخشیدن به(( کار گروهی)) مدرسه فاطمیه نقده نشستی علمی- پژوهشی، با عنوان: بایسته ها، کارکردها و موانع پیشرفت کارگروهی، برگزار نمود.

شیرین سعیدی، مدیریت محترم مدرسه، ضمن تبریک به مناسبت هفته پژوهش، بیان داشتند: ما طلاب باید از توانایی های خود استفاده کنیم و هم گام با امر” آموزش” در زمینه ی تحقیق و پژوهش نیز، به تولید و خلق آثار با محتوای اسلامی و جذاب اقدام نمائیم. و جهت تحقق این مهم کار گروهی باطبع می تواند مفید فایده بیشتر باشد.

وی در ادامه به بایسته هایی که برای هر کار گروهی لازم است، اشاره کردند که از جمله آنها: بصیرت و تدبر، صبر و استقامت، نظم در امور تحقیق، عهد کاری و… می باشد. و بیان کردند: زمانی کار گروهی ثمر می دهد که برای هر گروه مدیر و رهبری تعریف شود؛ چرا که رهبر محور و ستون وحدت است.

وی بیان کردند: هر کار گروهی در جهت مسیر خود با موانعی هم برخورد می کند، کافیست در این زمینه هوشیار باشیم و سعی در برطرف آن موانع باشیم. که مهمترین مانعی که در این راستا بیان شده، از جهت اخلاقی می باشد، از آن جمله: بی اعتمادی نسبت به دیگر اعضاء، عدم تعهد، اهداف جمعی را نادیده گرفتن و… می باشد.

سعیدی در آخر مباحث اعلام داشتند: پاسخ و لبیک گفتن به هفته پژوهش بهتر است از سوی ما طلاب باشد. و باید سعی کنیم با تکیه به معارف حقه اسلام، آثار متقنی، تولید و به جامعه، عرضه نماییم؛ از آن جهت که وظیفه اصلی ما” تبلیغ” است و تبلیغ حاصل نمی شود، مگر در سایه تحقیق.

 نظر دهید »

پاسخگویی به دغدغه ها و نیاز های سیاسی و اجتماعی طلاب

25 آذر 1394 توسط سعیدی

مدیر مدرسه نقده، شیرین سعیدی با توجه به موقعیت طلاب در جامعه و مشکلاتی که متوجه آنها می شود، جهت شفاف سازی و اقناع طلاب از برگزاری نشست علمی- پژوهشی  با موضوع: پاسخگویی به دغدغه ها و نیاز های سیاسی و اجتماعی طلاب خواهر خبر داد.

شیرین سعیدی در ابتدا به چند نمونه از مشلاتی که طلاب درگیر آنها هستند، اشاره کرد. که از جمله ی آن مشکلات: اینکه تحصیل در حوزه جلوه ی کمتری دارد- نگرانی بعد از اتمام تحصیل،از آن جهت که حوزه هیچ گونه ضمانت شغلی ندارد- چرا نوع پوشش طلاب با بقیه فرق می کند، از آن جهت که بعضاً از طرف خانواده همسر طرد می شوند و…
دکتر محمد حیدریزاد،موسس مدرسه و عضو هیئت علمی دانشگاه جهت نشان دادن جایگاه حوزه،  بیان کردند: عالم دین به عنوان طبیب جامعه است و برای درمان درد های جامعه باید نسخه ای داشته باشد که در آن نسخه ای که می پیچد، به این امور توجه کند:شناسایی نشانه های بیماری- تشخیص بیماری- درمان و ارائه نسخه. و ما طلاب باید به همه امورپیرامون خود توجه و در درون خود احساس مسئولیت پذیری داشته باشیم، خصوصاً پرسشگری را در وجود خود تقویت کنیم.و جهت نشان دادن الگوی عملی، به استاد مطهری اشاره کردند که هر کتابی که ایشان نگاشته اند در رابطه با یک مشکل و نیاز جامعه بوده است.
دکتر حسین مهدی هادی، استاد حوزه و دانشگاه بیان داشتند که علم، نور است و خداوند آن را در قلب کسی که می خواهد قرار می دهد. و جهت دستیابی به این علم باید خواست و رحمت الهی مشمول ما شود، آیاتی دال بر این مطلب، آیه 105 سوره بقره و آیه 93 سوره نحل وآیه 8 سوره فاطر می باشد. و راه کسب فضل و رحمت خدا، تقوا است و لازمه تقوا، تهذیب نفس است. و اگر بخواهیم به این علم غیر از راه تهذیب نفس دست یابیم، هر چند مدرکی هم اخذ کنیم به در نمی خورد و هیچ ارزش معنوی نخواهد داشت.

وی در ادامه و به عنوان نتیجه گیری از مباحث بیان شده اشاره کردند: طلاب بایستی به جایگاه ارزشمند خود واقف باشندو سعی نکنند با مشکلات آن را خد شه دار کنند، بلکه با تبلیغ سعی در معرفی جایگاه حوزه داشته باشند. و نشان دهیم که وجود نهاد هایی همچون حوزه برای جامعه یک ضرورت است. البته برای اینکه درتبلیغ که یکی از وظایف اصلی ما طلاب است و بخواهیم سخن ما مفید فایده باشد،از اخلاق تند پرهیز کنیم، به طرف مقابل احترام بگذاریم، و دنبال کسب شهرت نباشیم، و استناد سخنان ما،آیات و روایات معصومین(علیه السلام) باشد. و هدف ما از تحصیل در حوزه: جلب رضایت الله و رعایت حقوق افراد باشد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 نظر دهید »

موضوع:استحکام روابط خانوادگی از دیدگاه اسلام

14 آذر 1394 توسط سعیدی

گزارش نشست علمی- پژوهشی مدرسه فاطمیه نقده
موضوع:استحکام روابط خانوادگی از دیدگاه اسلام
استاد سخنران:دکتر حسین مهدی هادی

مخاطبین:طلاب و اساتید

خانواده یک نهاد مهم و واحد کوچکی از جامعه می باشد,که در اروپا در عصر صنعت و تکنولوژی,نظام سرمایه داری خانواده ها را تهدید کرد که این امر باعث سست شدن و متلاشی شدن بنیان خانواده می شد. ولی اسلام منت بزرگی بر ما نهاده و به حفظ کیان آن اهمیت داده است. استاد دکتر حسین مهدی هادی عواملی که باعث استحکام خانواده می شود را در دو محورجمع بندی کرد:عوامل برونی تحکیم بنیان خانواده و عوامل درونی.
عوامل برونی تحکیم بنیان خانواده:
1-فرهنگ :با این توضیح که طلاق در سالهای گذشته امری قبیح تلقی می شد ولی امروزه فرهنگ جامعه ,طلاق را عادی جلوه می دهد.
2-اقتصاد:با این بیان که اگر جامعه از لحاظ اقتصادی غنی باشد به طوری که اگر زمینه ی اشتغال زایی فراهم وفقر ریشه کن شود استحکام خانواده بیشتر می شود ,چرا که خانواده ها با آرامش زندگی می کنند.
البته عوامل برونی و تامین آن بر عهده جامعه می باشد و از دست ما خارج است.

عوامل درونی تحکیم بنیان خانواده:
1-ایمان و فضیلت گرایی:اگر افراد خانواده ,افرادی متدین باشند استحکام خانواده بیشتر خواهد بود. و در رابطه با آن دسته از افرادی که به طلاق روی می آورند ,علت آن بر می گرددبه ضعف ایمان,و از آنجا که زندگی همواره در مسیر تند باد مشکلات قرار می گیرد و افرادی که مجهز به سلاح ایمان باشند خود را نمی بازند چون ایمان آنها را به صبر دعوت می کند. البته باید خاطر نشان سازیم که این به معنای اطلاق بحث نیست,بلکه یکی از عوامل سستی و متلاشی شدن خانواده ,ضعف ایمان است.
دکتر حسین مهدی هادی خاطر نشان کرد در مورد آن دسته از آیات قرآنی که مربوط به خانواده است واژه (واتقوا الله)بیشتر به چشم می خورد که این بر می گردد به همان ایمان مورد بحث مان ,چون در سایه ایمان خوف از خدا حاصل می شود.
2-حاکمیت مهر ,محبت و عشق ورزی در کانون خانواده: یعنی خانواده باید مهد پرورش مهر و محبت در خانواده باشد و جدای از آنکه انسان دارای نیاز مادی می باشد ,دارای نیاز احساسی و معنوی هم می باشد.اگر نیاز احساسی او تامین نشود فرد نامتعادل رشد می کند و احتمال دارد در سنین بالاتر مرتکب جرم و جنایت شود. بلکه بایستی انسان در این وادی لبریز باشد,همچنان که در سیره ائمه (ع) هم به چشم می خورد .و باور و اذعان داشته باشیم که دین, عین حب است:الدین هو الحب ,الحب هو الدین.البته در مهر و محبت باید جانب افراط و تفریط رعایت شود تا آسیب های جدی فی الجمله لوس بار آوردن را در پی نداشته باشد.
3- تفاهم و حاکمیت عقل و منطق در خانواده: تفاهم به این معناست که طرفین همدیگر را درک کنندو با هم سازش داشته باشند و فضا و جو کانون گرم خانواده آنها بر اساس عقل و منطق باشد و بر اساس لج ولجبازی نباشد.
4-کسب دانش و مهارت لازم در زندگی: به این معنا که زوجین باید با مطالعه و شرکت در کارگاه های خانواده مهارت لازم را کسب کنند ,چرا که قبل از هر کاری باید دستور العمل لازم را داشته باشیم تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
5-آشنایی کامل با وظایف و حقوق همدیگر:این مورد شامل وظایف متقابل زیر می باشد :
-وظایف زوجین نسبت به فرزندان
-فرزندان نسبت به هم
-فرزندان نسبت به والدین
-زوجین نسبت به هم:
اولین وظیفه خانواده در قبال همدیگرهدایت است فی الجمله آنجا که خداوند به پیامبر (ص) می فرماید:امر کن خانواده ات را به نماز.
- پاکدامنی زن و مرد نسبت به هم
-داشتن روحیه گذشت
-عدم سوء ظن نسبت به هم و نا دیده گرفتن ایراد های همدیگرو …
دکتر حسین مهدی در پایان نشست استحکام خانواده را به تولید نسل هم ربط داد و بیان کرد که یکی از علل استحکام خانواده فرزند می باشد و هدیه ای است که زوجین را به هم ارتباط می دهد و به خاطر آن و در کنار هم زندگی می کنند.و در این راستا دو مقاله ای که در این زمینه ارائه شده است را معرفی کرد:1-مطلوبیت و عدم مطلوبیت تکاثر از دیدگاه اسلام 2-کنترل موالید از دیدگاه اسلام.

 

 نظر دهید »

برگزاری پنجمین کرسی آزاد اندیشی با موضوع: آسیب های شبکه های اجتماعی

14 آذر 1394 توسط سعیدی

گزارش کرسی آزاد اندیشی مدرسه فاطمیه نقده
برگزاری پنجمین کرسی آزاد اندیشی با موضوع: آسیب های شبکه های اجتماعی
شنبه مورخه 5/2/94 ساعت:45/10
اساتید ارائه کننده بحث:آقای بلال حیدرپور و داوود ابراهیم پور
استاد منتقد:حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین مهدی هادی
استاد داور: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حیدریزاد
مخاطبین کرسی:
طلاب و اساتید
با توجه به اینکه عصر ,عصر پیشرفت و فناوری است و این پیشرفت در مسیرش آسیب هایی را رقم می زند که این آسیب ها منجر به مشکلاتی شده و دامن خانواده ها را گرفته و انها را تهدید می کند , در این راستا مدرسه علمیه فاطمیه نقده به عنوان یک نهاد دینی بر خود فرض دانسته در این زمینه آگاهی رسانی کند و برای تحقق این مهم , اقدام به برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع: آسیب های شبکه های اجتماعی نموده است .
اساتید سخنران از کارکنان اعزامی پلیس فتا ,ضمن معرفی انواع سایت های اینترنتی و طراح آن و کاربرد آن به آسیب های آن اشاره کردند که می توان این آسیب ها را در سه محور اصلی : اقتصادی , اجتماعی و سیاسی خلاصه کرد. و بیان فرمودند آسیب های منشعب از این سه محور عبارت است از:

1-ایجاد اختلالات روحی و روانی فی الجمله :افسردگی و استرس
2-رواج و آموزش اصول ضد اخلاقی
3-آموزش تهیه مواد مخدر
4-شایعه پراکنی و تفرقه در ملت
5-مولد خطر های امنیتی
6-نداشتن مهارت و انگیزه کافی برای ازدواج
7-تمایل زود هنگام به ازدواج
8-افزایش طلاق
9-عدم رغبت و بی توجهی به درس و امورات شغلی
10-ایجاد شکاف نسلی و طبقاتی در خانواده ها و …
البته اساتید محترم در آخر مباحث خاطر نشان کردند درست و بجاست که شبکه های اجتماعی آسیب های زیادی را به بار می اورد ولی در کنار این آسیب ها و معایب , محاسنی هم وجود دارد که از جمله این محاسن: سهولت در استفاده مردم جهت پرداخت قبوض , تحصیل مجازی دانشجویان و طلاب بدون حضور در کلاس و استفاده علمی از مطا لب آن و …
حجت الاسلام و المسلمین حسین مهدی هادی به عنوان استاد منتقد بیان داشتند حال که این شبکه ها جهانی شده , باید تدابیری اندیشیده شود که چه استفاده های مهمی و مناسبی می توان از فضای مجازی کرد و در واقع این استفاده مهم راهنمایی و تبیین شود . و از کارشناس در خواست کردند برای مردم شبکه های اجتماعی معرفی شود , چرا که تعداد نیرو های متدین هم زیا د است و ما هم می توانیم از این فضاها استفاده کنیم برای معارف و آموزه های متعالی دین مقدس اسلام. و بیان داشتند باید ریشه یابی شود چرا که علت روی آوری مردم به فضای مجازی به خانواده ها بر می گردد , چون در صورت تعریف دوستی بین روابط خانوادگی , خلا و شکافی بین اعضای خانواده یافت نمی شود تا این فاصله و شکاف را با فضای مجازی پر کند پس باید در ابتدا راهکار هایی مطرح شود تا بنیان و ریشه خانواده ها محکم شود.
بعد حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد حیدریزاد به عنوان استاد داور از مجموع مباحث اساتید سخنران و استاد منتقد نتیجه گیری کرد و بیان داشتند باید راهکار هایی بیان شود تا با این آسیب ها و مشکلات برخورد شود تا بتوانیم کشور و ملت خود را در مقابل این تها جمات واکسینه کنیم که از جمله این راهکارها: نهادینه کردن فناوری , ایجاد قوانین سختگیرانه , ترویج و نشر آگهی های آموزنده , ساخت فیلم و سریال از سوی صدا و سیما , تدوین کتب درسی با این محوریت , و …می توان اشاره کرد.
در پایان اساتید سخنران به سوالات طلاب و اساتید پاسخ دادند و راهنمایی های لازم را جهت پیش آمدن مشکلات احتمالی ارائه کردند.

 نظر دهید »

آیه ای در مورد ارزوهای خوب و بد

14 آذر 1394 توسط سعیدی

:ذَرهم یَاکلوا و یَتَمَتَّعوا  وَیلهِهِمُ اَلامَلَ فَسوفَ یَعلمونَ(حجر/3)

:آنان را (به حال خود) رها کن تا بخورند و بهره مند شوند و آرزوها سرگرمشان کند،پس بزودی (نتیجه این بی تفاوتی ها را)خواهند فهمید.

 نظر دهید »

پژوهش

21 اسفند 1393 توسط سعیدی

چکیده تحقیقات پایانی

موضوع(رابطه ذکرخدا  با بهداشت روان)

از آثار عبادت و بندگی خدا، آرامش روحی و اطمینان خاطر است. انسان به وسیله ی عبادت با خدا پیوند و رابطه معنوی پیدا می کند و این ارتباط موجب کاهش فشارهای روحی و روانی و اضطرابهای درونی انسان می گردد. اضطراب و نگرانی همواره در زمره بزرگترین بلاهای زندگی بشر بوده و هست و عوارض ناشی از آن در زندگی فردی و اجتماعی انسانها کاملاً محسوس است. به طور کلی آرامش و دلهره، نقش بسیار مهمی در سلامت و بیماری و بهداشت روان فرد و جامعه و سعادت و شقاوت انسانها دارد. بخش مهمی از عوامل روان پریشی ها و اضطرابها، به استغنا از خدا و بی معنایی و بی هدفی زندگی بر می گردد. انسان بی خبر از یاد خدا، با اصیل ترین بخش هویت آدمی خویش  که ناخود آگاه وجودی اش می باشد بی ارتباط است و این بی ارتباطی سبب خلاء وجودی و ناکامی و به دنبال آن رفتارهای نابهنجار روانی    می گردد. ولی قرآن کریم با یک جمله کوتاه، پر محتوا و پر مغز مطمئن ترین و امن ترین راه را برای آرامش خاطر و اطمینان قلب نشان می دهد و می فرماید « الا بذکر الله تطمئن القلوب» بنابراین یکی از مهمترین گام ها به سوی سلامت نفس و بهبودی از بیماری های روحی و روانی و رسیدن به آرامش و اطمینان و حرکت در مسیر شکوفایی استعدادهای انسانی ذکر خداوند است. ذکر و یاد خداوند، موجب آرامش و نشاط درون انسان است و نمی گذارد اندوه های بر خاسته از کاستی های حیات مادی موجودیت انسان را به خطر افکند؛ همانگونه که نمی گذارد سرمستی غرق شدن در کامجویی ها، راز نهایی شخصیت آدمی را از بین ببرد. کسانی که واقعاً به یاد خدا هستند و این یاد در عمق جان آنها نفوذ کرده چنان آرام و مطمئن هستند که هیچ حادثه ای نمی تواند آنها را پریشان سازد. و از سلامت روحی و روانی برخوردار هستند. زیرا ذکر رابطه و پیوندی را که میان بنده و پروردگارش گسسته اعاده می کند و نفس و روان را به منبع و سرچشمه آن مرتبط می سازد هنگامی که انسان با تکیه بر ایمان و کلمه تقوا خدا را حاضر و ناظر بداند و پیوسته با یاد او مانوس باشد از یک سو روحی آرام و دلی مطمئن می یابد و از سوی دیگر این توجه قلبی برای او مبداء تلاش و پویایی در جهت حرکت به سوی نیکی ها خواهد بود

(عوامل سقوط انسان از دیدگاه آیات و روایات)

     قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت دو چشمه جوشان فیض الهی هستند.خداشناسی، اول پایه و مایه انسانیت است. اگر بنا باشد انسانیت روی اصل پایداری بنا شود، آن اصل،اصل توحید است.انسان در تصور اسلامی، جانشین خداوند در زمین است و به او کرامت ارزانی داشته و او را مکرم کرده است و آشکار است که این کرامت مخصوص یک تن یا یک گروه نیست،بلکه همه فرزندان آدم و حوا را شامل می شود. منشأ این تکریم و گرامیداشت، همان انسانیت است.از نظر قرآن انسان موجودی است که توانایی دارد جهان را مسخر خویش سازد و فرشتگان را به خدمت گمارد و نیز می تواند راه انحطاط و سقوط را پیموده و از همه ارزشها تهی شود و به پایین درجه ممکن سقوط کند و آن وقتی است که ایمان خود را از دست بدهد که در این صورت از چارپایان هم پست تر می شود.اگر انسان شخصیت خود را بشناسد، هرگز شخصیت عظیم خود را در راه های انحرافی و پست نابود نمی نماید.اسلام یک مکتب انسانی براساس مقیاس های انسانی است. در اسلام تنها معیار و ملاک انسانها، همان ارزسهای انسانی است. ممکن است انسان اندوخته های علمی زیادی داشته باشد ولی در زمره پست ترین انسانها باشد.اولین مرحله و سیر تکاملی انسان و آغاز هرچیز، ایمان به خداوند است. و اگر ایمان نباشد انسان از مقام انسانیت سقوط می کند و زمینه برای رذایل بعدی فراهم می آید. لذا آغاز و پایه اول دین،شناختن خداست و خداشناسی پایه و مایه انسانیت است و خودپرستی، ریشه همه مفاسد به حساب می آید.هدف نهایی خلقت انسان،قرب إلی الله است تا انسان در پرتو آن به بالاترین کمال ممکن دست یابد.پس اولین مرحله سیر تکاملی انسان،ایمان به خداوند است و اگر کسی به خداوند ایمان نداشته باشد، از نظر اسلام، از انسانیت ساقط و به پست ترین مراتب حیوانی تنزل کرده است.کلید واژه هایی که در این تحقیق به کار رفته عبارتند از: انسان،سقوط،شخصیت،آثار،انسانیت.

موضوع(آثار فردی و اجتماعی صله رحم)

     قرآن کریم و اهل بیت عصمت و طهارت، دو چشمه جوشان فیض الهی هستند که با بهره گیری از آنان، سعادت و سلامت انسان و جامعه بشری، تضمین خواهد شد . لذا در این تحقیق سعی شده است که (آثار فردی و اجتماعی صله رحم) از دیدگاه قرآن و احادیث ائمه معصومین (علیهم السلام) بررسی شود. صله رحم در اسلام، از وظایف هر انسان مؤمنی است. بنا به دستور خداوند، انسان نباید از عشیره و قوم خود که سال های درازی با آنان زندگی کرده و با کمک و حمایت آنان رشد یافته و مانند گلی در باغستان محبت آنان پرورده شده است، دوری کند، زیرا دوری از آن محیط به پژمردگی روح و کم نشاطی فرد و جامعه می انجامد. بی شک، همه اعمال نیک و بد انسان، آثاری دارد و او سرانجام، نتیجه آنها را خواهد دید. گاهی خداوند، پاداش و عقاب برخی اعمال را در دنیا به انسان نمی دهد و در سرای آخرت به این اعمال رسیدگی می شود، ولی پاداش و نتیجه برخی اعمال بسیار مهم در دنیا نصیب وی می شود. از جمله ی این اعمال، صله رحم یا قطع آن است که آثار نیک و بد آن در طول عمر متوجه انسان می شود از مهمترین آثار دنیایی صله رحم یا قطع آن است که آثار نیک و بد آن در طول عمر و گشایش در روزی را می توان اشاره کرد. با وجود سفارش و تأکید فراوان آموزه های دینی در این باره، امروزه به این سنت حسنه و دیرپای اسلامی کمتر توجه می شود. بنابراین، برای تقویت و تثبیت آن نیازمند حرکت فرهنگی و تبلیغی متولیان فرهنگی، به ویژه صدا و سیما هستیم، دید و بازدید در اسلام، جایگاه ویژه و در ایجاد عواطف انسانی، نقش مهمی دارد . به ویژه اگر این دید و بازدیدها از ارحام صورت گیرد . آثار و کارکردهای فراوانی در آیات و روایات برای صله رحم شمرده شده که اهمیت و ارزش هر یک از آنها در زندگی فردی و اجتماعی گویاترین شیوه برای توجه دادن همگان به اعتیار این ارزش اجتماعی است.

 نظر دهید »

بی حجابی

26 مهر 1393 توسط سعیدی

امام علی (علیه السلام):پوشیدگی زن(با توجه به موقعیت روحی وجسمی اش )برای او بهتر است وزیبایی اش را پایدار می سازد.

بی حجابی

به شیطان کی کنم لعنت،کنون شیطان فراوان است          زنان بی حیایی که بدن هاشان نمایان است                 وشوهرهای بی غیرت که با او در خیابان است

لباسش تنگ و رنگین ،چهره نقاشی چو حیوان است         قسم بر خالق شیطان که شیطان هم هراسان است        برآن زن می کنم لعنت که او استاد شیطان است.

 نظر دهید »

عطر یار،سراپرده غیب

06 اسفند 1392 توسط سعیدی

مردم دیده فبه هرسو نگرانند هنوز                  چشم درراه تو ،صاحب نظرانند هنوز           لاله ها،شعله کش از سینه داغنند به دشت    درغمت ،همدم آتش جگرانند هنوز                  ازسراپرده غیبت ،خبری باز فرست                که خبر یافتگان ،بی خبرانند هنوز(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

حضور مردم رمز پیروزی انقلاب

12 بهمن 1392 توسط سعیدی

امت اسلامی ایران ، با عمل به آیه کریمه ،«انّما المؤمنون الّذین امنوا بالله و رسوله و إذا کانوا معه علی امرٍ جامع لم یذهبوا حتی یستأذنوه »هرگز صحنه مبارزه را ترک نکرده و با بذل نفس  و نفیس خود ، از اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله وسلّم حمایت نموده و در طرد و طعن طاغیان ،هرگز غفلت نکرده و با بذل مُهجَت خویش ،حجت را بر دیگران تمام نموده و با نثار سَر،سرافراز گشته و با ارائه کار نمای انقلاب اسلامی شایستۀ تحسین شدند همان گونه که قرآن کریم ازایثار انصار مدینه تجلیل نمودند :«یحبّون من هاجر إلیهم ولا یجدون فی صدورهم حاجةً ممّا امتوا و یؤثرون علی انفسهم و لو کان بهم خصاصة».بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، حضرت امام خمینی (قدس سره) نیزمکرراً از مردم فداکار ایران تقدیر می فرمودند .(اعظم جعفری ،همکار پژوهش).

 نظر دهید »

اربعین و یلدا

27 آذر 1392 توسط سعیدی

شب یلدا قدم آهسته بردار کمی هم احترام ما نگه دار

تو می بینی ربابم غصه دار است

بنی هاشم هنوز هم داغدار دار است

صدای العطش در گوش مانده

شب یلدا تو هم چله نشین باش

سیه پوش غم سالار دین باش

 نظر دهید »

نا امیدی جایی ندارد

13 آذر 1392 توسط سعیدی

نهج البلاغه :

آرام باش ،

توکل کن ،

تفکر کن،

سپس آستینها را بالا بزن

آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست بکار شده است…

 نظر دهید »

یا حسین

13 آذر 1392 توسط سعیدی

نازم آن آموزگاری را که در نصف روز

دانش آموزان عالم را همه دانا کند

ابتدا قانون آزادی نویسد بر زمین

بعد از آن با خون هفتاد و دو تن امضا کند

 نظر دهید »

انواع تجارت

10 آذر 1392 توسط سعیدی

1.تجارت بد:"بئسمااشتروا به انفسهم".2.تجارت بدون سود:"فما ربحت تجارتهم"3.تجارت کم سود:"متاع الدنیا قلیل".4.تجارت زیان بار :"ان الخاسرین الذین خسرو انفسهم “5. تجارت بسیار زیان بار :"ان الا نسان لفی خسر"6.تجارت رسوا :"الخسران المبین.7."تجارت راکد :"تخشون کسادها"8.تجارت مستمر وبادوام:"تجتجارهلن تبور “3.تجارت نجات بخش :تجارت تنجیکم".10.تجارت سود آور :"تجارت مربحه”

 نظر دهید »

لذت خدمت

06 آذر 1392 توسط سعیدی

خداوند با دستان تو دست انسان گرفتاری را گرفته است ،

وقتی دست افتاده ای را می گیری و لبخند را مهمان قلبش می کنی ؛

و این چه زیباست .

نازنین دستانت نورانی و بوسیدنی شده اند…

 نظر دهید »

امید به خدا

06 آذر 1392 توسط سعیدی

هنوز و تا همیشه

به همین یک آیه دلخوشم

” بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم “

 نظر دهید »

خدایا...

28 آبان 1392 توسط سعیدی

خدایا….

هیچ می دانی که همیشه به موقع

به داد دلم تو می رسی ؟

آنجا که خسته ام …

آنجا که دل شکسته ام …

آنجا که از همه عالم و آدم گسسته ام …

همیشه تو همان دستی هستی

که می گیری از دلم غبار غمها را،

خدایا… سپاس

 نظر دهید »

جایگاه والای تواضع

07 آبان 1392 توسط سعیدی

خدای تعلی دراخر سوره فرقان بیش از چهارده صفت از اوصاف “عباد الرحمان “وبندگان مومن وخاص را یاد آور می شود که در سر لوحه آن ویژگیها “فروتنی"است."وبندگان خدای رحمان کسانی اند که روی زمین به نرمی وبی تکبر گام برمی دارندوآنگاه که نادانان ایشان را مخاطب سازند(وسخنان نابخردانه گویند)به آنها سلام میگویند."یعنی به نرمی پاسخ می دهند وبابی اعتنایی وبزرگواریمی گذرند.(رضاوندی معاون فرهنگی )

 نظر دهید »

عید غدیر

01 آبان 1392 توسط سعیدی

قال رسول الله(ص)ولایه علی حصنی فمن دخل حصنی  امن من عذابی                          باز پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم )می فرماید :یاد علی (علیه السلام )عبادت است.             به جز از علی نباشد به جهان گره گشایی       طلب مدداز او کن چو رسد غم و بلا یی .(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

سه خصلت دوستدار خدا

29 مهر 1392 توسط سعیدی

از بایزید بسطامی پرسیدند علامت حق تعالی چه باشد گفت :علامت انکسی که حق تعالی را دوست دارد ان بود که سه خصلت بدو دهد :1-سخاوتی چون سخاوت دریا 2- شفقتی چون شفقت افتاب 3- تواضعی چون تواضع زمین

 نظر دهید »

ایام ذی الحجه

18 مهر 1392 توسط سعیدی

حاجیان جمعنددورهم همه        پس کجا رفته حسین فاطمه                    حاجیان رفتند یکسر در منا             پس چرا او رفته کربلا        اوبجای موی سر سر میدهد      قاسم وعباس واکبرمیدهد                     سعی حج او صفا با خنجر است            مروه اش قبر علی اصغر است   عید قربان عیداخلاص وانفاق ونزدیکی به معبود  است.(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

توکل به خدا

16 مهر 1392 توسط سعیدی

گاهی خدا درها رومی بنده و پنجره ها رو قفل می کنه                  زیباست  اگه فکر کنی  شاید بیرون طو فانه وخدا می خواد از تو محا فظت کنه .(معاون مالی  حیدر زاده)

 نظر دهید »

تعلیمات ویژه الهی

07 مهر 1392 توسط سعیدی

خداوند علوم خاصی را به افراد خاصی داده واز آنمها یاد کرده است از جمله :1-آدم علوم همه اشیا 2- خضر،علوم باطنی3- یوسف ،علم تعبیر خواب .4-داوود ،علم زره سازی..5-سلیمان ،علم زبان پرندگان .6-معاون سلیمان ،علمیکه باآن تخت سلطنتی را از کشوری به کشور دیگر می آورد.7-طالوت علوم نظامی.8-رسول اکرم وسایر انبیا ،علم غیب.(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

ارزش هر انسان

07 خرداد 1392 توسط سعیدی

ارزش هر انسانی به مقدار ی است که در برابرگناه مقاومت می کند.

اگر برای یک مثقال طلا گناه کردیم ،ارزش ما یک مثقال است واگر برای صد مثقال ،ارزش ما صد مثقال است.

امام علی (علیه السلام )فرمود : “به خدا سوگنداگر کره زمین (اقالیم سبعه)را به من دهند تا برای گرفتن پوست جوی از دهان مور چه ای مر تکب گناه شوم،این کار را نخواهم کرد".

درمدرسه علمیه فاطمیه نقده نشتی در رابطه با انتخاب اصلح برگزار شد.(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

شهادت امام هادی (علیهالسلام)

24 اردیبهشت 1392 توسط سعیدی

امام هادی (علیه السلام)می فرمایند:خشم بر زیر دستان از پستی است.شهادت مظلومانه امام هادی (علیه السلام )رابه عموم شیعیان ودوستداران آن حضرت تسلیت عرض می نماییم.(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

شعری درباره معلم

17 اردیبهشت 1392 توسط سعیدی

 

 

تو ای گلواژه ایمان وتقوا        زعرفان تو شد گلها شکوفا         توهستی رهنمای هر محصل      چو بارانی به خاک خشک صحرا

 نظر دهید »

فعالیت طلاب در ایام فاطمیه

21 فروردین 1392 توسط سعیدی

کوکوسرای هجران سر زیر پر نهاده            صیاد مرغ حق رادر آشیانه می زند        تنها هدف نبوده در این میانهزهرا        یک تیر داشت ثانی چندین نشانه می زد         -در ایام فاطمیه طلاب مدر سه علمیه فاطمیه(سلام الله علیها)با مدارس  وآموزش وپرورش وسازمان تبلیغات اسلامی شهروحومه شهردر زمینه برنامه ریزی برای بهتر بر گزار شدن مراسمات این ایام حضور با شکو هی داشته است.    (رضاوندی معاون فر هنگی)                                

 نظر دهید »

بهار طبیعت

27 اسفند 1391 توسط سعیدی

یک بار دیگر بهار طبیعت فرا رسید،درختان افسرده وپزمرده حیاتی دوباره دیافتیدونسیم های جان فزا از نو وزیدن گرفتند وغبار غم واندوه را از چهره ی آدمیان زدود.گردش کواکب وجنبش طبیعت همواره نوید بخش شروعی دوباره وآغازی سبز است.درست است است که با حلول سال نو وبا نوشد کتاب طبیعت ،برگی از دفترعمر ما جدا میشود ویک گام به پایان راه نزدیک می شویم،اما از سویی دیگر این نو شدن ها قوای ما را تجدید وانگیزههای مارابرای طی راه باقیمانده دوچندان می کند.این آمدو شد ها ی سال وماه وشب وروز آیت وقدرت وحکمت خداست تا بیندیشیم ودر احوال خویشتن درنگ کنیم وبا نیروی تازه به بندگی خداوکسب معرفت وفضیلت بپردازیم.                             (رضاوندی معاون فرهنگی0)

 نظر دهید »

شرایط دعا در قرآن

23 اسفند 1391 توسط سعیدی

قرآن در باره ی دعا سفارش هایی دارد،از جمله:1-دعا ودر خواست باید خالصانه باشد."فاد عوامخلصین له الدین"   2-با ترس وامید باشد."وادعوه خوفا وطمعا"   3-با عشق ورغبت وترس توام باشد."یدعوننا رغبا ورهبا"    4- با تضرع ودر پنهانی صورت گیرد."ادعوا ربکم تضرعا وخفیه"   5- با ندا وخواندنی آهسته باشد."اذ نادی ربه نداءخفیا"                            پس بیایید ودعا یی مورد قبول پروردگار درعید نوروز در حق خود ودیگران بکنیم.                                   (رضاوندی معاون فرهنگی)                                                                                                                                                 

 نظر دهید »

بیانیه مدرسه علمیه فاطمیه(سلام طرز تفکر الله علیها) نقده

19 اسفند 1391 توسط سعیدی

طرزتفکر خوارج وروح اندیشه آنان(جمودفکری وانفکاک تعقل از تدین)در طول تاریخ اسلام به صورتهای گوناگونی در داخل جامعه اسلامی رخنه کرده است.هرچند سایرفرق خود را مخالف با آنان می پندارند اما باز روح خارجیگری را در طرز اندیشه آنان می یابیم واین نیست جز در آنچه که:طبیعت آدمی دزد است ومعاشرتها این دزدی را آسان کرده است.ما هم انزجار خودرا ازاین رفتاروحشیانه این بیدینان لائیک ابراز میکنیم.

 نظر دهید »

نوروز

16 اسفند 1391 توسط سعیدی

  بیانات رهبری :"نوروز روزی است که حضرت آدم هبوط کردنوروزرا نوروز کنید(یعنی روزی نو قرار دهید)".     پس بیاییم نوروز راروزی نو و توبه کرده از گناه شروع کنیم.رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

هدیه دادن

13 اسفند 1391 توسط سعیدی

پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم):به یکدیگر هدیه بوهید،؛زیرا هدیه ،محبت را زیاد میکندوکدورت را ازبین میبرد.    چه خوب است دراین ایام نزدیک به عید به یکدیگر هدیه بدهیم وکدورتها را ازبین ببریم(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

توصیه های رهبری

07 اسفند 1391 توسط سعیدی

“(در توصیه به طلاب جوان) مردم به شما التماس دعا می گویندچون فکرمی کنندشمابه خدا نزدیکتریدوحرفتان خریدارداردمبادادرخلوت خودتان این پندار مردم را ضایع کنید واز مردم در توجه به مباحات،مستحبات و نوافل عقب بمانید".       (مقام معظم رهبری)                   (رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

میثاق با ولایت

29 بهمن 1391 توسط سعیدی

ای غصه   هایت قاتلم           هرشب دعایت می کنم     داغت نبینم جان من         جان را فدایت می کنم      باید بلرزدقلبشان      وقتی شنیدند این سران         گفتی که من “فعلا"فقط              دارم نصیحت می کنم.       “سلامتی رهبر بزرگوارمان صلوات”

 نظر دهید »

میلادپیامبراکرم (صلی الله علیه واله وسلم) وامام جعفر صادق(علیه اسلام)

09 بهمن 1391 توسط سعیدی

پروردگارادرودو تحیت فرست بر محمد(صلی الله علیه واله وسلم)که او بر وحی تو امین است وشریفتر وبزرگتر وبزرگوار تر از تمام خلق تست،واوست امام وپیشوای رحمت وفیض وواسطه وفاقد خیرات عالم ومفتاح برکات وموائد بر تمام خلق .پرور دگارا .بر محمد(صلی الله علیه واله وسلم)وال پاکش درود فرست.واین روز مبارک راپراما پر خیرو برکت گردان ومارا از شیعیان وپیروان صالح آن حضرات معصوم بگردان.

 نظر دهید »

به مناسبت 9دی

09 دی 1391 توسط سعیدی

جسو رانه دل رهبر شکستید             خیال کردید در کوفه نشستید         علی هفتاد میلیون یار دارد          هزاران مالک و عمار دارد چه سلما ن ها به دورش در طوافند                   چه شمشیر ها به اذنش در کلافند     فقط کافیست تا با یک اشاره  جهان گفر گردد پاره پار     حماسه 9 دی از طرفی تجلی بصیرت وچشمه جوشان وزلال فرزندان اتقلابی این سرزمین باولایت  واز طرف دیگر عبرتی یرای خواص بی بصیرت بود.  امام خامنه ای: “در نگرش به عرصه فرهنگی کشور ،مابایدبه تربیت نیروی انسانی توجه کنیم. برایکشور نیروی انسانی همه چیز است".                                                  رضاوندی معاون فرهنگی

 نظر دهید »

ختم قرآن در هر ماه

29 آذر 1391 توسط سعیدی

بسمه  تعالی

به خاطر مظلومیت  قرآن دربین  بعضی  از مومنین  و شیعیان امروزی مدرسه  علمیه  فاطمیه(س) به خاطر  اهمیت  دادن  به جامعیت  قرآن  و کاربردی کردن  آن هر ماه  قمری  4 ختم قرآن  توسط طلاب  و خانواده آنها  به حول و قوه  الهی  انجام می شود  و هر هفته  برای جذابیت  بیشتر ختم ها:هفته اول هدیه  به ساحت  مقدس پیامبراکرم(ص) و هفته  دوم  به نیت ظهور  و سلامتی آقا  امام  زمان (عج)  و هفته سوم  هدیه به ساحت  مقدس  14 معصوم  (ع) و هفته چهارم  برای  برآورده  شدن  حاجات ختم کنندگان  صورت می گیرد  و روز جمعه هم 100 صلوات  به نیت  تعجیل  در ظهور  آقا  امام  زمان (عج)  صورت می گیرد و امیدواریم برای زنده نگه داشتن  پیام  قرآن  و رمز جاودانگی ایشان  و تاثیر  آن  در زندگی  روزمره مان  یک قدم  ناچیز طلاب  و کادر   و مدیریت این مدرسه  بتواند برداشته باشد

                                                                                                                               خانم سعیدی (مدیر مدرسه)

 نظر دهید »

به مناسبت ایام صفر

25 آذر 1391 توسط سعیدی

ماه صفر ماه  ماتم و غم است ماهی است که به جهت سنگینی آن صدقه برای هر روز آن وارد شده است .علاوه بر این ماه صفر یاد آور ضایعه بزرگ ومصیبت عظمی ،یعنی رحلت پیامبر  اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)وشهادت فرزندان گرامیش امام حسن مجتبی و امام علی بن مو سی الر ضا (علیهم السلام )است.وهمچنین خاطر ه جانکاه ابعین حسینی است.رضاوندی معاون فرهنگی

 نظر دهید »

من تو را از باغ دنیا چیده ام

08 آذر 1391 توسط سعیدی

بسمه تعالی

عاقبت یک روز  این پرده می افتد  و روز  از پس  تاریکی رُخ  می نماید ،پس مژده  باد تو را اگر  دیدارِ معبود می خواهی،

                                      پس اعمال حسنه کن  که معبود اَحسن  است

                                                                                                  برگرفته از آیه ی:«یُکِّورُ الَّلیل فی النهارِ وَ یُکوّرُ النهارَ فی اللیل»

                        بی تو ؟!ای آرامش جان و دلم

                                                                                                         بی تو ؟! ای  گمگشته ی این محفلم

                         بی تو آیا من قرارم هست؟!نه!!

                                                                                                         ای قرارِ این  خیال و خاطرم

                         از همه  عالم  تو را بگزیده ام

                                                                                                         من تو را یوسف  به عالم  دیده ام

                         گر بگویی من بمیرم،میرمت!!

                                                                                                        من  تو را از باغِ  دنیا  چیده ام

 

تقدیم  به مولا و سرورم  امام عصر(عجل الله تعالی  فرجه  الشریف)

طلبه و سرباز آقا امام زمان :زهره سیفی

 

 نظر دهید »

دوره روش تحقیق با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر امین فرد

27 آبان 1391 توسط سعیدی

بسمه تعالی

دوره روش تحقیق  با حضور  استاد محترم  جناب آقای دکتر امین فرد ،محقق و نویسنده  و استاد  دانشگاه  در سالن   اجتماعات  مدرسه فاطمیه (س) نقده  و با حضور مدیریت مدرسه،معاونت  پژوهش ،اساتید مدرسه،طلاب  در حین  تحصیل  و تعدادی  از فارغ التحصیلان  در تاریخ 24/8/91 برگزار گردید.

محور  دوره آموزشی :دوره روش  تحقیق  با محوریت  پژوهش  قرآنی  اعم از:اهمیت  تحقیق  در  عصر  کنونی،سئوال  اصلی  و فرعی ،فرضیه ،پیشینه تحقیق،نحوه  جستجوی مطالب  و منابع  از  اینترنت تهیه  و تنظیم  فیش،نحوه فیش برداری،چکیده،مقدمه  و نتیجه گیری  ارائه گردید . معاونت پژوهشی:خانم سهیلا عباسزاد                                                                                                                     .

 نظر دهید »

خانواده،جوان و دشواری های پیدا و پنهان

25 آبان 1391 توسط سعیدی

بسمه تعالی

آقای ارجمندی در مورد  مشکلات امروزی خانواده ها مخصوصا  خانواده هایی  که تازه تشکیل  زندگی  داده اند و در مورد   مشکلات  پیدا و پنهان   امروزی  با طلاب  و فارغ التحصیلان سطح شهر و مردم  عمومی شهر  که دعوت شده بودند برگزار کرد  و همچنین  در آخر جلسه به سئوالات  مهمانهای مدعو پاسخ داده اند  و همچنین به صورت فردی  به مشکلات خصوصی آنها راهکار ارائه دادند و در مورد ارتباط با همسران و فرزندان در خانواده را راهنمایی کردند

 نظر دهید »

به مناسبت بزرگداشت 13 آبان

14 آبان 1391 توسط سعیدی

بسمه تعالی

به مناسبت بزرگداشت 13 آبان  طلاب محترم  با حضور خود  در نماز جمعه و سپس  را هپیمایی مشت محکمی  در برابر ابر قدرتها  خصوصا آمریکا  زد  که همیشه و در همه حال طلاب  در صحنه می باشند  و به دفاع از آرمانهای این  انقلاب  می پردازند

 نظر دهید »

حدیث از امام علی (علیه السلام)ومدح آن حضرت

14 آبان 1391 توسط سعیدی

امام علی (علیه السلام)میفرمایند :دانشی که تورا اصلاح نکند گمراهی است.

                                                      

با عشق علی هرکه سروکار ندارد         خشکیده نهالی


است پرو بال ندارد          ما غرق گناه وز:آتش


نهراسیم            آتش به محبان علی کار ندارد.       (   مرحمت رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

حدیث از امام علی (علیه السلام)ومدح آن حضرت

14 آبان 1391 توسط سعیدی

امام علی (علیه السلام)میفرمایند :دانشی که تو رااصلاح

نکند ،گمراهی است.                                                                                              

با عشق علی هرکه سروکار ندارد         خشکیده نهالی


است پرو بال ندارد          ما غرق گناه وز:آتش


نهراسیم            آتش به محبان علی کار ندارد.       (   مرحمت رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

پیوند مقدس

27 مهر 1391 توسط سعیدی

عاقد :خدا-شاهد:رسول الله-دفتر:لوح محفوظ-

مکان:عرش-عروس:کوثر-داماد:حیدر-

مهمانان:ملائکه الله


سالروزپیوند مقدس ومبارک گل وگلاب حضرت

علی (علیه

السلام)و حضرت فاطمه(سلام الله علیها)وحلول


ماه مبارک ذی الحجه راتبریک وتهنیت عرض می نماییم.


(معاون فرهنگی فاطمیه  نقده رضاوندی)

 نظر دهید »

تسلیت شهادت امام جواد الائمه(علیه اسلام)

25 مهر 1391 توسط سعیدی

قال مولانا الامام جواد(علیه السلام)

المومنُ یحتاجُ الی ثلاثَ خصالٍ:

تَوفیقٌ مِن اللهِ وَ واعظٌ مِن نَفسه و قبولٍ ممّن یَنصِحُهُ

امام جواد(علیه اسلام)می فرمایند:

مومن  به سه خصلت احتیاج دارد:

1-توفیقی از جانب خداوند 2-پند دهنده ای  از درونش (نفس لوامه) و قبول نصیحت  از کسی  که او را نصیحت می کند

شهادت مظلومانه امام جواد الائمه(علیه اسلام) را به ساحت مقدس  امام عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) و به همه شیعیان تسلیت عرض می نماییم.

 نظر دهید »

نکاتی ادرمورد دانش وکم شدن فراموشی

22 مهر 1391 توسط سعیدی

امام علی (علیه السلام):فروترین مرتبه دانش آ ن است که بر سر زبان مانده (واز آن نگذشته)باشد وبرترین مرتبه دانش آن است که دررفتار انسان نمود داشته است.
  امام رضا(علیه السلام)درمورد کم شدن فراموشی می فرمایند:کسی که می خواهد فراموشی ونسیانش کم شود باید هر روز سه قطعه زنجبیل پرورده به عسل بخورد.

(رضاوندی معاون فرهنگی)

 نظر دهید »

شرکت در راهپیمایی لبیک یا محمد(صلی الله علیه و اله و سلم)

11 مهر 1391 توسط سعیدی

حمد  و ستایش  خدای متعال  را  که  به نعمت  وجود  پیغمبرش محمد(صلی الله  علیه  و اله و سلم) منّت  گذاشت  بر ما بر امت های گذشته،و قرنهای سپری شده  و این نعمت بزرگ  را  به قدرت  کامله خود  به ما  عطا کرد ،آن قدرتی  که  از هیچ امر  عظیم  و بزرگ  عالم عجز  در  او راه نیابد ،و کوچکترین  چیز هم  از محیط  قدرت  و عملش  ناپدید  و فوت نخواهد شد.


پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم )  می فرمایند:برای  پیروزی مرد  همین بس که دشمنش را در معاصی خدا بیند.

طلاب حوزه علمیه فاطمیه نقده  با حضور چشمگیر خود مشت محکمی بر دهان آن صهیونیست از خدا بی خبر زد و این عمل آنها  موجب بیداری هرچه بیشتر  جهان اسلام می شود و  وحدت آنها بیش از پیش  بالا می برد و جاهلان از این مسئله  بی خبر  با  عمل از روی نادانی خود  این وحدت را استحکام می بخشند.

معاونت فرهنگی خانم مرحمت رضاوندی

 

 نظر دهید »

در پاسخ اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (صل الله علیه واله وسلم)

10 مهر 1391 توسط سعیدی

نورپیامبر گرامی اسلام (ص) به عنوان  اولین تجلی  حق  سبحانه  فیض بخش  تمام موجودات  هستی  حتی  ملائکه الهی  است.حتی روایتی  که حضرت  علی (ع) از رسول  خدا  از برتری  آن  حضرت  بر  جبرئیل سئوال  می کند ،رسول خدا ،برتر ی  خود و  اهل بیتش  را بر تمامی  انبیاء  و ملائکه  مقرب بیان  فرمود  و جهت آن  را  سبقت  خود در آفرینش  و معرفت  و تسبیح  و تقدیس  پروردگار  و وساطت  در این امور  برای  ملائکه  بیان  می فرماید. حتی داریم  که  اسرافیل  و جبرائیل  هریک  خود را برتر از دیگری  شمرده و شروع به  شمارش  فضایلی  که خداوند  به او داده  است  نمودند  و در پایان  مسئله  را خدمت  پروردگار  متعال  مطرح  کردند،خداوند سبحان  در  پاسخ  آن دو  ملک  مقرب  چنین فرمود :به عزت و جلالم سوگند ،به تحقیق  موجودی  را که بهتر از  شما است ،آفریدم  آنگاه پرده  قدرت  را از برابر  آنها  کنار زد  و ایشان  دیدند  که  بر ساق عرش  نوشته شده:لااله الّا الله محمدٌو علیٌ و فاطمهُ و الحسنُ و الحسینُ فقال  جبرائیل :یا ربّ اسألک بحقهم علیک الّا جعلتنی  خادمهم قال  الله  تعالی :قد جعلتُ جبرائیل(ع) مِن  اهل  البیت  و انّه لخادمنا

در روایتی  از امام  صادق(ع ) در خصوص  فضیلت  یاد پیامبر اکرم(ص) را چنین  فرموده اند :مَن ذکرَالله کُتیبت لهُ عشرُحسناتٍ و مَن ذکرَرسول الله(ص)کُتیبت له عشرحسناتٍ لانَّ اللهَ قرَنَ رسولهُ بنفسه:کسی که  خدا  را یاد  کند  برای او ده حسنه نوشته می شود و هرکس  ذکر کند رسول خدا را نوشته می شود برای او ده حسنه ،برای اینکه خداوند  قرین کرده است رسولش را به خودش

پس در هر محفل و محملی ذکر فضایل ائمه بالاخص پیامبر  اکرم(ص)واجب است ،چرا که امام صادق(ع) از قول  پدرشان  نقل  فرموده اند:انّ ذکرنا مِن  ذکرِآلله و ذکرِعدوّنا مِن  ذکر الشیطان :به راستی  که  یاد ما  از یاد  خداست و یاد دشمنان ما  از یاد شیطان  است.

 

 نظر دهید »

وصیت نامه امام خمینی (ره)

29 فروردین 1391 توسط سعیدی

امروز  و در آتیه  نیز آن چه برای ملت ایران و مسلمانان  جهان  باید مطرح باشد  و اهمیت  آن را در نظر گیرند ،خنثی کردن  تبلیغات  تفرقه افکن  خانه برانداز است.توصیه اینجانب  به مسلمین و خصوص  ایرانیان بویژه  در عصر حاضر،آن است که در مقابل  این توطئه ها  عکس العمل نشان  داده  و به  انسجام  و وحدت  خود ،به هر راه ممکن  افزایش دهند  و کفار  و منافقان  را مایوس نمایند.

 

 نظر دهید »

آثار و فواید مشورت

28 فروردین 1391 توسط سعیدی

امداد الهی را به دنبال  دارد،در فرهنگ دینی  ماست که «یدالله مع الجماعه»

-استفاده از آراء دیگران طرح را پخته و جامع  می کند.«من شاور الرجال شارک فی عقولها»

-مشورت نوعی احترام به مردم است ،ممکن است در مشورت حرف تازه ای به دست نیاید ولی احترام به شخصیت مردم است.

 نظر دهید »

زندگانی حضرت فاطمه زهرا (س)

14 دی 1390 توسط سعیدی

پیوند: http://soogvare.womenhc.com

فاطمه زهرا (س)- یگانه بانوی دو جهان - در روز جمعه 20 جمادی الثانیة سال پنجم بعثت ،در مکه جهان را به فروغ خویش روشن ساخت ودر سال دوم هجرت ،با حضرت علی (ع) ازدواج نمودند . دوران زندگانی این بانوی معصومه را می توان در دو بخش نظاره نمود :1-دورانی را که با پدر بزرگوار خود پیامبر (ص) و همسر مکرم خود حضرت امیر المومنین گذراندند 2-دوران پر رنج و اندوهی که بعد از شهادت پدر سپری نمودند . در شناخت جلالت و بزرگی این بانوی بزرگوار به سخنان پیامبر (ص)بسنده می کنیم :فاطمه حوریه ای است به صورت انسان ،که هر زمان مشتاق بهشت می گردم ،او را می بوسم . فاطمه (س)سرور  و برترین زنان  اهل بهشت است . به درستی که خدای عزّ و جل برای خشم فاطمه ،خشم می گیرد ،و برای رضایت او راضی می شود .فاطمه پاره تن من است ،هر که او را به خشم آورد ،مرا خشمگین ساخته  و هر که  او را بیازارد ،مرا آزرده است . این بانوی مظلومه ،در سال یازدهم هجرت ،در سن 18 سالگی در مدینه به شهادت رسیدند و جهانی را سوگوار ساختند

 نظر دهید »

به مناسبت ایام محرم

05 آبان 1390 توسط سعیدی

nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>

style="font-size: large;” id="” style="font-size: large;">امام صادق(علیه السلام)می فرماید:“بانوان در مصیبتها،نیاز به نوحه سرایی وشیون وزاری دارند وباید اشک هایشان جاری شود،اما نباید سخنان بیهوده بگویند…“مدرسه علمیه نقده اعزام طلاب: به مدارس جهت قرائت زیارت عاشورا وروضه خوانی در سوگ آن حضرت   وتبلیغ وسخنرانی را داشته است.

 نظر دهید »
05 آبان 1390 توسط سعیدی



nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>

nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>



nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>



nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>



nt> Normal 0 false false false e="false” LatentStyleCount="156″>

 نظر دهید »
اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

مدرسه علمیه فاطمیه نقده

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • حدیث

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس